Press & Nyheter

2014.07.22

I majnumret av Allt om resor

En personlig pekbok är det perfekta sättet att bevara även de allra minsta barnens första semesterminnen. Något som Allt om resor tar upp i sitt majnummer. 

2013.02.11

Mammabloggalan 2012

Lookibooki närvarade på årets stora event för mammabloggare - Mammabloggalan 2012. Dagen bjöd på en mässa, föreläsningar, gratisprover, fina priser och en modevisning. Lookibooki delade ut gratis presentkit och lottade även ut en livs levande stjärnkock i form av källarmästare Pelle Johansson från Ulla Winbladh. Mika 1 år, drog vinnaren som blev - Mirka Norrström! På kvällen korades årets bloggare i olika kategorier. Vi säger stort grattis till: Lotta, Malin, Sofie, Lovisa, Mirka, Ludmila och Lena!

2013.02.10

Bloggminglet 2012 på Rica Hotel

Bloggminglet, som är ett lyxigt event för bloggande föräldrar, hölls på det barnvänliga Rica Hotell i Älvsjö. Dagen fylldes av föreläsningar, en mässa, diverse godsaker och ryktet säger att kvällen blev en musikalisk succé i Tess Merkels regi. På plats, förutom Lookibooki och alla föräldrabloggare, fanns Hanna Graaf, Anne Söderlund, Tess Merkel och en mängd andra utställare.

2011.10.12

Positiv press

Vi tackar Dagens Nyheter, Vi Föräldrar, Resumé, Aftonbladet och Föräldrar och Barn för uppmärksamheten!

2011.09.29

Vi gratulerar alla vinnare på Bokmässan

De lyckliga vinnarna är: Staffan Hyll, Marina Hägg, Birgitta Nygren, Kristina Hagander, Eva Borg, Monica Hilding, Ulrika Ahlberg och Håkan Kempinsky. Grattis - ni har alla vunnit en personlig pekbok! Vi vill även passa på att tacka alla härliga människor som kom förbi och förgyllde tillvaron för oss i vår monter. Ni som var med och tävlade, men inte vann kommer att få ett litet tröstpris som tack.