Integritetspolicy

SEKRETESS OCH PERSONUPPGIFTER
Lookibooki AB är måna om din integritet. För att ge dig tillgång till våra tjänster måste vi dock samla in och lagra lite personlig information om dig.

VAD SAMLAS IN?
Grundläggande profilinformation samlas in från dig när du skapar din beställning. Detta inkluderar ditt fullständiga namn, e-postadress och leveransadress. IP-nummer samt OS för att ge oss en inblick i vilka tjänster och plattformar vi ska utveckla för. När du använder webbplatsen kommer de bilder, projekt och resurser du interagerar med att lagras och kopplas till din profilinformation.

HUR ANVÄNDS DENNA INFORMATION?
Denna information används endast för skapa de fysiska produkter du beställt samt leverera dom. Statistisk information om användningen av webbplatsen används också för att förbättra webbplatsen och tjänsterna som tillhandahålls på webbplatsen (https://lookibooki.se). E-post används till marknadsföringssyfte/nyhetsbrev i de fall där du har godkänt detta, du kan när som helst ändra ditt medgivande i nyhetsbreven.

VEM KAN JAG KONTAKTA?
Dataskyddsansvarig för lookibooki.se är Kim Dahlin som du kan kontakta på: kim@lookibooki.se eller 070-750 72 77.

MINDERÅRIGA
Barn/ungdomar under 18 år får inte komma åt de tjänster som tillhandahålls av lookibooki.se. Genom att godkänna denna integritetspolicy godkänner du också att du är 18 år eller äldre.

VEM DELAR NI MIN DATA MED?
Vi delar inte dina bilder med något annat företag förutom Markbladet som är tryckeriet som producerar våra böcker. För att kunna skicka din order använder vi DHL, PostNord och Unifaun. För att ta betalt med kort använder vi Dibs.

HUR LÄNGE LAGRAS MIN DATA?
Beställningar
Vi sparar dina beställda böcker i 365 dagar från beställningsdatumet (på vår server).

Ej beställda projekt
Sparade projekt som inte redigeras tas bort pga. inaktivitet efter 180 dagar.

Bilder som inte används tas bort efter 80 dagar.

HUR TAR JAG TILLBAKA MITT SAMTYCKE TILL LOOKIBOOKI FÖR ATT LAGRA OCH BEHANDLA MINA PERSONUPPGIFTER?

Om du tidigare har samtyckt till att tillåta lookibooki.se att lagra och behandla dina personuppgifter i enlighet med denna sekretesspolicy, och du vill återkalla ditt samtycke, behöver du bara skicka ett mejl till dataskyddsansvarig (kim@lookibooki.se) så raderar vi alla dina personuppgifter samt dina projekt och bilder.

HUR BEGÄR JAG ETT REGISTERUTDRAG?
Du måste skicka in din begäran skriftligen eftersom den ska innehålla din namnteckning, ort, datum. Var även beredd på identifiera dig på flertalet sätt så att vi kan säkerställa din identitet. Du kan alltså inte bara skicka e-post.
Din skriftliga begäran skickas till Lookibooki AB, Sveavägen 117, 113 19 Stockholm. Den ska även innehålla ditt användarnamn, e-post, och telefon. Vi kommer att kontakta dig på flera olika sätt för att säkerställa din identitet så att ingen obehörig gör ett registerutdrag.
OBS! Om begäran från en registrerad är uppenbart ogrundad eller orimliga får den personuppgiftsansvarige ta ut en rimlig avgift eller vägra att tillmötesgå begäran.