Presenten som blir ett minne för livet

Det är inte alltid så lätt att hålla ihop sin värld när man är liten. Mamma och pappa - eller mamma och mamma för den delen - kan bo på skilda håll, farfar kan finnas på andra sidan jordklotet, kusinerna i en annan kommun. Med Lookibooki blir det lite enklare att förkorta avståndet och hålla minnena vid liv. På ett ganska mysigt sätt.

Favoritsaker och intressen

Somliga barn avgudar sopbilar. Andra hästar eller luftballonger. Du vet såklart vad ditt barn gillar allra mest och med Lookibooki kan du skapa den pekbok som just ditt barn kommer att tycka om att bläddra i. Varför inte introducera ett intresse som ligger dig själv varmt om hjärtat? Ta gärna en titt i vår shop där du kan hitta inspiration i våra färdiga pekböcker på annorlunda teman.

Personlig gåva

Lookibooki är den perfekta presenten till dopet eller födelsedagen. Barnet har glädje av pekboken redan idag samtidigt som den blir ett minne för livet som kanske är ännu roligare att titta i när man är stor. Du kan välja mellan att skapa boken själv eller så kan du beställa ett presentkort. På så vis kan föräldrarna (som förmodligen sitter på de bästa bilderna och har full koll på om det är sopbilar eller sagoprinsessor som gäller just nu) själva skapa pekboken.  

För barn. Ej av barn.

Pekböckerna tillverkas i Sverige för att säkerställa att produktionen inte sker på bekostnad av vare sig miljö eller mänskliga rättigheter. Din pekbok digitaltrycks i ett unikt ex, lamineras och monteras för hand i ett bokbinderi. Lookibooki är en högkvalitativ trycksak i klassiskt pekboksformat - kvadratisk, 15 x 15 cm och innehåller 20 sidor, varav 17 med plats för bild och en för dedikation. Du kan välja mellan tolv färger på omslag och text. En pekbok kostar 249 kronor, 39 kronor tillkommer i frakt. Leveranstiden varierar mellan 3-10 dagar.

Adoptivfamiljer och ideella organisationer

Adoptivfamiljer, specialpedagoger, adoptionsforum, asylboenden, barnsjukhus (och de familjer som vistas där förstås) samt ideella organisationer har alltid 20% rabatt.  Hör av dig till oss innan du börjar göra din pekbok på: info@lookibooki.se så skickar vi en rabattkod. Vi ger ingen rabatt i efterhand.