Press & Nyheter

2018.06.21

Lookibooki inleder samarbete med Hipp

Lookibooki och HiPP barnmat inleder ett samarbete i samband med att HiPP lanserar sin nya babyklubb. Familjeföretaget HiPP är barnmatspionjärerna som var långt före sin tid när det kommer till ekologisk odling och produktion. Redan 1956 började familjen Hipp producera ekologisk barnmat med omtanke om både barnen och miljön. Idag är de världens främsta ekologiska barnmatsvarumärke.

– Vi är verkligen stolta över att samarbeta med ett så starkt och ansvarstagande varumärke som HiPP. Det känns ännu mer rätt eftersom vi delar både målgrupp och värdegrund. På Lookibooki tar vi också ansvar för allt vi gör och är noga med att vår produktion vare sig sker på bekostnad av miljö eller mänskliga rättigheter”, säger Kim Dahlin, VD på Lookibooki.

2014.07.22

I majnumret av Allt om resor

En personlig pekbok är det perfekta sättet att bevara även de allra minsta barnens första semesterminnen. Något som Allt om resor tar upp i sitt majnummer. 

2013.02.11

Mammabloggalan 2012

Lookibooki närvarade på årets stora event för mammabloggare - Mammabloggalan 2012. Dagen bjöd på en mässa, föreläsningar, gratisprover, fina priser och en modevisning. Lookibooki delade ut gratis presentkit och lottade även ut en livs levande stjärnkock i form av källarmästare Pelle Johansson från Ulla Winbladh. Mika 1 år, drog vinnaren som blev - Mirka Norrström! På kvällen korades årets bloggare i olika kategorier. Vi säger stort grattis till: Lotta, Malin, Sofie, Lovisa, Mirka, Ludmila och Lena!

2013.02.10

Bloggminglet 2012 på Rica Hotel

Bloggminglet, som är ett lyxigt event för bloggande föräldrar, hölls på det barnvänliga Rica Hotell i Älvsjö. Dagen fylldes av föreläsningar, en mässa, diverse godsaker och ryktet säger att kvällen blev en musikalisk succé i Tess Merkels regi. På plats, förutom Lookibooki och alla föräldrabloggare, fanns Hanna Graaf, Anne Söderlund, Tess Merkel och en mängd andra utställare.

2011.10.12

Positiv press

Vi tackar Dagens Nyheter, Vi Föräldrar, Resumé, Aftonbladet och Föräldrar och Barn för uppmärksamheten!