Svar på vanliga frågor

Vilken storlek och kvalitet har pekboken?
Pekboken är kvadratisk på klassiskt pekboksmanér och har måtten 15 X 15 cm. Den digitaltrycks, lamineras och binds för hand på kraftig kartong (350 g). Den består av 20 sidor totalt, varav 17 med bildyta samt 1 dedikationssida.

Vilken bildkvalitet krävs?
Vi rekommenderar en så hög upplösning som möjligt för bästa resultat. Tänk på att foton som hämtas från exempelvis Facebook kan vara komprimerade vilket innebär att kvaliteten kan bli något sämre. Om bildens kvalitet är tveksam dyker ett varningsmeddelande upp. Du väljer själv om du vill följa vår rekommendation eller använda din bild ändå.

Hur mycket text får plats?
Du kan använda max 30 tecken i bokens titel och under respektive bild. I dedikationen har du upp till 200 tecken till ditt förfogande.

Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden varierar mellan 3-10 dagar, beroende på hur mycket bokbinderiet har attt göra. 

Vad kostar det och hur betalar jag?
Pekboken kostar 249 kronor. Frakt  tillkommer och den totala kostnaden är 288 kronor. Du betalar med kontokort efter att du har skapat din pekbok. Om du har en rabatt- eller presentkod skriver du in den i det lila fältet på betalsidan och klickar därefter på "Använd".

Hur vet jag att min pekbok är på iväg?
Så fort du har skapat din pekbok och betalat får du ett bekräftelsemeddelande till din e-postadress som talar om att din pekbok har gått till tryck och snarast kommer att skickas till angiven mottagare.

Vad ska jag tänka på när jag skapar min pekbok?
Ett bra tips är att välja ut 17 bilder och spara i en mapp som du lägger på skrivbordet. Om du inte hinner göra klart pekboken vid ett och samma tillfälle kan du spara den genom att fylla i din mejladress i fältet till vänster närsomhelst under skapandeprocessen. En länk till din pekbok skickas då till din mejladress. Observera att systemet endast är optimerat för svenska tecken och inte stöder asiatiska och arabiska skrivtecken eller symboler, som till exempel hjärtan, då dessa blir till frågetecken.

Levererar ni till övriga Skandinavien och världen?
Jajamensan, och i dagsläget bjuder vi på det extra potot.

Har du fortfarande frågor?
Vänligen kontakta oss på: info@lookibooki.se